Micro Haar Pigmentatie

Micro Haar Pigmentatie (MHP), wereldwijd ook wel bekend als Scalp Micro Pigmentation (SMP), is een geavanceerde niet-chirurgische behandeling die ontworpen is om haarverlies te corrigeren en de illusie van een vollere haardos te creëren. Deze innovatieve techniek maakt gebruik van speciale pigmenten die met een zeer fijne naald net onder de bovenste laag van de huid worden ingebracht.

Bij Micro Haar Pigmentatie wordt de pigmentatie zo aangebracht dat het lijkt op haarstoppels, waardoor een natuurlijk ogende stoppelstructuur ontstaat. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden toegepast bij verschillende haaruitdagingen, variërend van volledige kaalheid tot het opvullen van kale plekken, dunner wordend haar en het camoufleren van littekens. De behandeling is veelzijdig en biedt een oplossing voor een breed scala aan esthetische behoeften.

De voordelen van Micro Haar Pigmentatie omvatten een natuurlijke uitstraling, omdat de pigmenten onder de huid worden geïmplanteerd, en het feit dat het een niet-chirurgische en niet-invasieve procedure is, zonder hersteltijd of littekens. Daarnaast biedt MHP personalisatie, waarbij de behandeling wordt aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van elk individueel persoon.

In essentie creëert Micro Haar Pigmentatie een realistische illusie van haar op de hoofdhuid, wat resulteert in een verbeterde uitstraling en zelfvertrouwen bij mensen die te maken hebben met haarverlies of kaalheid.

 

Micro haar pigmentatie is de oplossing voor:

·         Kaalheid

·         Dunner wordend haar

·         Litteken camouflage

FOTO CONSULT

Door middel van ons fotoconsult voor Micro Haar Pigmentatie (MHP) bieden wij de mogelijkheid om op basis van ingezonden foto’s advies en een vrijblijvende prijsindicatie voor de behandeling te ontvangen. 

Wij verzoeken je vriendelijk om recente foto’s van scherpe en heldere kwaliteit in te sturen, bij voorkeur genomen in daglicht en zonder flits.  Na een zorgvuldige beoordeling van de ingezonden foto’s, nemen wij z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk behandelplan voor te stellen. 

Dit fotoconsult is een eerste stap naar het verkennen van de mogelijkheden van Micro Haar Pigmentatie.  

Foto Consult Formulier
Succesvol ingediend!

Uw consult formulier is volledige ingediend.

 Een klant coördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.